ディプロマコース120期 卒業式 Graduation ceremony Diploma course 120th era
1月からスタートしたディプロマコース120期は
8週間のカリキュラムを終え、2月27日に卒業式を迎えました。
Authentic Sushi Course which had started in January
finished up on 27th Feb and graduation ceremony
had been held for the students.
入学当初は毎日のように指を切っていたけど、
最後は包丁使いもこなれてきました。
At the beginning students cut fingers almost everyday
but finally they got use to use it.
ひたすら寿司を学び、握り続けた怒涛の8週間。
振り返れば短かった8週間。
They enthusiastically studied Sushi for 8weeks –
which has passed so quickly.
これまでに経験したことのないような密度の高い時間でした。
The 8 weeks were the most fulfilling time
that they had ever experienced.
海外就職の夢に向かって一歩を踏み出した人。
引き続き寿司の勉強を積む決意をした人。
Some took steps toward their dreams.
Some made decision to keep on studying Sushi.
進路はさまざまですが、「寿司職人になる」という
同じ目標に向かって支えあった仲間たちです。
Though future career is different,
students are comrades who supported
each other towards same goal.
本物の技術と知識、つながった絆、夢を行動に移す勇気。
Genuins technique , knowledge, bonds of friendship,
courage that push them to step for the dreams.
この8週間で得た大切な財産を一生活かしていってほしいと
スタッフ一同、願っています。
We hope that all of graduates make use of this experience
through entire of their life.