刺身盛り研修 Sashimi arrangement class (ディプロマ116期 Diploma course 116th )
今日はディプロマコースの刺身盛りクラスでした!
Today we had Sashimi arrangement class.
制限時間内に3種の魚から刺身を切り出し、美しく盛り付けます。
Students have to cut and dish up 3 kinds of Sashimi beautifully in a time limit.
まさに、時間との戦いです!
It is a race against time.
包丁を握る手にも一段と気合が入ります。
Everyone is giving their all.
盛り付け完成後は、講師によって厳しく採点されます。
The arrangements are strictly marked by teachers.
それをドキドキしながら見守る受講生。。
Students are waiting for their scores getting nervous…
クラスで唯一100点満点を出した池田さんと
Mr.Ikeda , who got only one perfect score and
95点で見事合格の藤井さん。
Mr.Fujii who past the test with a great score !!
おめでとうございます!
Congratulations!
右は池田さんの「満点答案」です。
The picture on the right is Mr.Ikeda’s “Perfect mark” .
切り身の美しさ、バランス共に◎!!
Both beautiful cut and balanced arrange deserves perfect score.
皆さんお疲れ様でした。
Excellent work, everyone!